2
Didsbury
9th December 2016
1
CANNES
9th December 2016

BOWDON

Before

  • bowdon-bespoke-living-design-before-2

  • bowdon-bespoke-living-design-before-1

  • bowdon-bespoke-living-design-before-3

  • bowdon-bespoke-living-design-before-4

  • bowdon-bespoke-living-design-before-5

  • bowdon-bespoke-living-design-before-6

  • bowdon-bespoke-living-design-before-7

  • bowdon-bespoke-living-design-before-8

  • bowdon-bespoke-living-design7

  • bowdon-bespoke-living-design6

  • bowdon-bespoke-living-design8

  • bowdon-bespoke-living-design

  • bowdon-bespoke-living-design2

  • bowdon-bespoke-living-design4

  • bowdon-bespoke-living-design5

After

  • bowdon-21

  • bowdon bespoke living design

  • bowdon bespoke living design

  • bowdon bespoke living design

  • bowdon-17

  • bowdon-16

  • bowdon-15

  • bowdon-14

  • bowdon-13

  • bowdon-12

  • bowdon-11

  • bowdon-10

  • bowdon-8

  • bowdon-7

  • bowdon-6

  • bowdon-5

  • bowdon-3

  • bowdon-1

 

BOWDON



This 9000 sq ft property was fully refurbished inside and out paying attention to every detail the property had to offer. The aim of the design package was to take a confused, relatively new build rendered property into the 21st century with a coherent design message.

Internally each room was overhauled with new wallpaper, floors, lightng control, audio and furnture. Space was re-distibuted where possible to make more sense of the rooms and the house as a whole. There were 6 bedrooms (5 with ensuites and a huge master suite), lounge, open plan kitchen/diner/lounge, dining room, study, snug, bar and pool.

Externally all the windows were removed and the openings altered to create a more modern theme and the render was clad in a textured slate totally transforming the asthetics of the house. The surrounding grounds were landscaped and re-organised along a similar theme.